ღ ♥ღ........ MahdiehhhhhhhhhhhhH.......ღ♥ღ•.¸¸.•* ❤

بالآخره آدامس بخوریم یا نخوریم ؟

قرن هاست که از آدامس برای تمیز کردن دهان یا خوشبو کردن تنفس  استفاده شده است.اولین روش آدامس سازی در سال  1869ابداع شد.در سال 1928؛آدامس هایی تولید شد که مواد دارویی به آنها اضافه می شد تا هنگام جویدن؛مصرف کننده آنها را دریافت کند.تحقیقات نشان داده است که جویدن آدامس بدون قند؛میزان دریافت کالری و میل به مصرف خوراکی های شیرین را کاهش میدهد.جویدن آدامس بدون قند نیز اشتها را کنترل می کند.

نتایج اولیه این تحقیق شامل این موارد است :

جویدن آدامس بدون قند؛میزان دریافت انرژی از طریق مصرف میان وعده های بعدازظهررا تا40کالری کم میکند.به خصوص میزان دریافت انرژی از طریق خوراکی های شیرین تا 60کالری ؛کاهش میابد.با جوین آدامس ؛میل به خوردن غذا و خوراکی های شیرین بین وعده ناهار و عصرانه کاهش می یابد و احساس گرسنگی کمتر ایجاد می شود.با جویدن آدامس؛میزان انرژی مورد نیاز بدن بین ناهار و عصرانه؛حفظ(یعنی نیازی به دریافت انرژی اضافه نیست)و احساس کسلی و خواب آلودگی کمتر می شود.

 


برچسب‌ها:
+ ۱۳٩٠/٤/٢۳ ساعت ۱٢:٢۳ ‎ب.ظ توسط مهدیه نظرات ()